latinica  ћирилица
13/02/2019 |  16:29 | Autor: SRNA

Predložen pritvor osumnjičenima Škrbiću i Јovičiću za razbojništvo

Okružno javno tužilaštvo predložio je pritvor za Slobodana Škrbića /23/ iz Banjaluke i Ognjena Јovičića /19/ iz Laktaša zbog sumnje da su presreli i nasilno uvukli u automobil lice Ј.B. i nanijeli mu povrede, a zatim mu uzeli novčanik, bankovnu karticu i mobilni telefon.

Škrbić i Јovičić su osumnjičeni da su 11. februara u 17.45 časova u Ulici Nikole Pašića u Trnu, opština Laktaši, automobilom presreli lice Ј.B, nasilno ga uvukli u vozilo i nastavili ka prijedorskoj petlji.

Oni su osumnjičeni da su oštećenom nanijeli povrede glave i tijela, a potom od njega uzeli novčanik sa novcem, bankovnu karticu i mobilni telefon, saopšteno je iz Okruženog javnog tužilaštva.

Prijedlog je dostavljen banjalučkom Okružnom sudu nakon ispitivanja osumnjičenih za krivično djelo razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelima protivpravno lišenje slobode i tjelesne povrede.

Izvještajem koji je ovom tužilaštvu dostavila Policijska stanica Laktaši obuhvaćena je i Nastasija Škondrić /21/ iz Banjaluke koja će se braniti sa slobode.