latinica  ћирилица
11/04/2019 |  09:51 ⇒ 21:28 | Autor: SRNA

Vlada Srpske o novom proizvodnom ciklusu u poljoprivredi

Vlada Republike Srpske razmatraće na današnjoj sjednici u Banjaluci informaciju o zasnivanju novog proizvodnog ciklusa u poljoprivredi Republike Srpske u 2019. godini.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Na predloženom dnevnom redu je i razmatranje informacija o potrebnim sredstvima za funkcionisanje pravosudnih institucija Srpske, o učešću lokalnih zajednica u finansiranju vantjelesne oplodnje u 2018. godini i o potrebi organizovanja besplatnih sistematskih pregleda mladih sportista takmičara do 18 godina u Srpskoj, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Vlada će razmatrati i prijedloge odluka o trideset trećoj emisiji obveznica Republike Srpske javnom ponudom u iznosu od 35 miliona KM i o korišćenju sredstava sa računa posebnih namjena od privatizacije državnog kapitala i sukcesije imovine bivše SFRЈ u iznosu od četiri miliona KM.

Na dnevnom redu je i razmatranje prijedloga rješenja o dopuni rješenja o imenovanju Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu od 1992. do 1995. godine.