latinica  ћирилица
12/04/2019 |  13:46 ⇒ 14:28 | Autor: SRNA

Podrška 18. međunarodnom košarkaškom kampu na Јahorini

Predstavnici Košarkaškog kluba Partizan TS Banjaluka i kompanije Grave osiguranje potpisali su danas u Banjaluci ugovor o generalnom sponzorstvu 18. međunarodnog košarkaškog kampa "Grave tri points" na Јahorini, čiji je cilj animiranje mladih ljudi da se bave sportom, te popularizacija košarke.
Međunarodni košarkaški kamp na Јahorini - Foto: SRNA
Međunarodni košarkaški kamp na ЈahoriniFoto: SRNA

Veselin Petković iz "Grave osigiranja" rekao je da je ova kompanija treću godinu generalni sponzor kampa, kroz koji je prošlo više od 10.000 djece, te dodao da je njihova politika da pomažu klubove koji rade sa djecom.

- Pomažemo još nekoliko klubova u Banjaluci iz raznih sportova, imamo državne šempione, pobjednike svjetskih kupova - rekao je Petković na konferenciji za novinare u Banjaluci, te dodao da će ova kompanija i narednih godina podržavati košarkaški kamp na Јahorini.

Pomoćnik ministra za sport Srpske Dragan Јaćimović čestitao je organizatoru na punoljetstvu kampa, te im poželio da promovišu ne samo košarku, već sport u cjelini.

Promoteri kampa na Јahorini, proslavljeni košarkaši Zoran Stevanović, Miroslav Berić i Radoslav Nesterović poručili su da je ovaj kamp svake godine bolji i da je već postao tradicija, kao i da je on veoma važan za razvoj mladih talenata na ovim područjima.