latinica  ћирилица
18/04/2019 |  10:45 | Autor: SRNA

Postepene obustave saobraćaja do nedjelje zbog biciklističke trke

Saobraćaj će od danas do nedjelje, 21. aprila, biti postepeno obustavljan zbog održavanja međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", koja je podijeljena u četiri etape: Beograd-Vlasenica, Vlasenica-Brčko Bijeljina-Teslić i Prnjavor-Banjaluka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
Međunarodna biciklistička trka "Beograd - Banja Luka" - Foto: Screenshot
Međunarodna biciklistička trka "Beograd - Banja Luka"Foto: Screenshot

Danas od 12.00 do 15.30 časova saobraćaj će biti obustavljen na dionicama magistralnih puteva Pavlovića most-Bijeljina, Bijeljina-Јanja, Јanja-Glavičice, Kozluk-Zvornik, Zvornik-Milići i Milići-Vlasenica.

Sutra od 11.30 do 15.00 časova obustave će biti na dionicama magistralnih puteva Vlasenica-Zvornik, Zvornik-Kozluk, Kozluk-Donja Trnova, Donja Trnova-Ravno Polje, Ravno Polje-Ugljevik i Ugljevik-Lopare.

U subotu, 20. aprila, od 11.30 do 16.00 časova saobraćaj će biti obustavljen na dionicama magistralnih puteva Bijeljina-Brezovo Polje, Šamac-Modriča, Modriča-Bukovac, Bukovac-Kotorsko, Kotorsko-Doboj, Doboj-Matuzići i Јelah-Teslić.

U nedjelju, 21. aprila, saobraćaj će od 9.30 do 16.00 časova biti obustavljen na dionicama magistralnih puteva Drugovići-Prnjavor-Derventa, Derventa-Bijelo Brdo, Bijelo Brdo-Srbac, Srbac-Mali Razboj Ljevčanski, Mali Razboj Ljevčanski-Nova Topola, Nova Topola-Laktaši, Laktaši-Klašnice i Klašnice-Banjaluka.