latinica  ћирилица
18/04/2019 |  10:46 ⇒ 11:24 | Autor: SRNA

OK fest: Tri di-džeja zaduženi za zabavu na bazenu

Na Nektar OK festu, koji će biti održan od 12. do 14. jula na Tjentištu, nastupiće di-džejevi Nebs DŽek i Mladen Tomić iz Banjauke i Spejs moušn iz Novog Sada, saopštili su danas organizatori festivala.
Nektar OK fest - Foto: SRNA
Nektar OK festFoto: SRNA

Ovi di-džejevi će biti zaduženi za atmosferu na "Samer" bini uz bazene, jednoj od omiljenih lokacija kampera, navode organizatori.

Od ranije su poznati izvođači na glavnoj bini u OK kampu, među kojima su bendovi Franc Ferdinand iz Škotske, zatim Goblini, Bjesovi i Partibrejkers iz Srbije, Dubioza kolektiv iz BiH, te Let tri i Brkovi iz Hrvatske.

Uz 72 časa neprekidne zabave na tri festivalske bine, šesti Nektar OK fest nudi i adrenalinski doživljaj na raftingu rijekom Tarom i planinarske šetnje kroz Nacionalni park "Sutjeska", navedeno je u saopštenju.

Organizatori pozivaju posjetioce da na vrijeme rezervišu smještaj, te podsjećaju da u ponudi imaju paket od 70 KM, koji podrazumijeva smještaj u kampu, ulaznicu za koncerte i prevoz, a po cijeni od 35 KM mogu dobiti smještaj u kampu i ulaznicu za koncerte.

Informacije i prijave za boravak u festivalskom kampu mogu se naći na zvaničnoj stranici festivala /okfest.net/booking/.