latinica  ћирилица
23/04/2019 |  14:50 ⇒ 19:46 | Autor: SRNA

Uhapšeni izvršioci teškog ubistva, jedan u bjekstvu (FOTO)

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske lišili su slobode lica E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke.

- Ova lica se sumnjiče da su sa licem Ž.K, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilić, direktni izvršioci ovih krivičnih djela - izjavila je Srni načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Ona je naglasila da se za ova krivična djela sumnjiči i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana potjernica.

RTRS nezvanično saznaje da su slobode lišeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je potjernica raspisana za Benedi Đukanovićem. 

Kako nezvanično saznajemo u Sanskom Mostu policija je uhapsila braću Nermina i Armina Ćuluma.

Hapšenje Balde

Istragu u vezi sa krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Povezane vijesti:

Miljanović: Privedeno više lica u vezi sa slučajem trostrukog ubistva u Glamočanima