latinica  ћирилица
25/04/2019 |  09:45 | Autor: RTRS

Pavlović: Rezervni sastav policije potreban više nego ikad

Istočna Alternativa pozvala je vlasti Republike Srpske da ne popusti pod pritiscima OHR-a oko formiranju rezervnog sastava MUP-a Srpske
Vojin Pavlović, UG "Istočna Alternativa" - Foto: SRNA
Vojin Pavlović, UG "Istočna Alternativa"Foto: SRNA

- OHR je servis Bakira Izetbegovića, kao i međunarodne zajednice kojima je Republia Srpska trn u oku - saopšteno je iz ovog udruženja. 

Predsjednik Istočne alternative Vojin Pavlović osudio je politiku okupacije i nametanja rješenja od strane OHR-a, a na štetu Republike Srpske.

- Rezervni sastav policije je potreban više nego ikad za očuvanje granica Republike Srpske koje će biti na udaru migranata kao terorističkih islamskih ekstremista koji ratuju u Siriji i tako dobro obučeni siju zlo po Evropi i Americi, a koje su i same dosta doprinijele stvaranju savremenog zla zvanog džihad. Ti isti ratnici nalaze utočište u BiH pod nadzorom međunarodne zajednice i Bakira Izetbegovića gdje ih pripremaju za pohod na Republiku Srpsku. Zbog toga je potrebno, po hitnom postupku, formirati rezervni sastav policije i dobro ih naoružati, te biti spreman reagovati na prijetnje o nestanku Republike Srpske koje dolaze iz Federacije BiH - istakao je Pavlović.