latinica  ћирилица
20/08/2019 |  20:03 | Autor: TANЈUG

Otkriven naziv 25. filma o DŽejmsu Bondu

Dugo očekivani novi film o DŽejmsu Bondu zvaće se "Nema vremena za umiranje" (No Time To Die), objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu produkcije.
DŽejms Bond - Foto: ilustracija
DŽejms BondFoto: ilustracija

Film je prethodno imao radni naslov “Ruka koja razbija“ (Shatterhand), ali je naziv promijenjen kako bi bio u skladu sa imenima prethodnih kultnih filmova o britanskom špijunu.

Snimanje filma još traje, a to će biti posljednje pojavljivanje Danijela Krejga u ulozi agenta 007, prenosi Dejli mejl.

Režiser 25. filma o DŽejmsu Bondu je Keri Fukunaga, dok je scenario napisala Fib Valer Bridž.

U novom filmu miran život agenta 007 na Јamajci prekinut je kada ga njegov prijatelj Feliks pozove da mu pomogne u misiji spašavanja otetog naučnika.

Produkcija je konačno počela u aprilu, nakon što je bila odložena za nekoliko mjeseci poslije odlaska režisera Denija Bojla.

To nije bio jedini peh, pošto je Krejg morao da se podvrgne operaciji, nakon što je pokidao ligamente zgloba kada je u maju pao tokom snimanja na Јamajci.

Glumac se poslije operacije oporavljao dvije nedjelje, što je dodatno odložilo snimanje.

Film se, osim na Јamajci, snima na brojnim lokacijama širom svijeta, kao što su Norveška, Italija i Engleska, a premještaj ekipe u Škotsku govori o tome da će kultni tajni agent ponovo posjetiti svoj dom iz djetinjstva, koji su obožavaoci mogli da vide u blokbasteru “Skajfol“.

Premijera 25. filma o DŽejmsu Bondu zakazana je za 3. april sljedeće godine u Velikoj Britaniji i 8. april u Sjedinjenim Američkim Državama.