latinica  ћирилица
08/12/2019 |  14:14 ⇒ 14:16 | Autor: SRNA

Hor Doma omladine "Zvončići" na humanitarnoj večeri

Dječiji hor Doma omladine "Zvončići" iz Zvornika učestvovaće u 10. humanitarnoj manifestaciji "S ljubavlju hrabrim srcima" 22. decembra u Banjaluci, koja se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović.
Dječiji hor Doma omladine "Zvončići" - Foto: SRNA
Dječiji hor Doma omladine "Zvončići"Foto: SRNA

Vođa hora Hristijana Sandić rekla je da im je velika čast da učestvuju na donatorskoj večeri na kojoj će prikupljeni novac biti namjenjen izgradnji dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju u Banjaluci i Trebinju.

Ističući da vrijedno rade i da pripremaju svoj nastup, Sandićeva je najavila da će 48 članova hora otputovati u Banjaluku gdje će ih u Palati Republike primiti predsjednica Srpske.

Sandićeva je rekla da će poslije prijema hor Doma omladine "Zvončići" nastupiti pjesmom "Kad snovi krila dobiju".

Ona je naglasila da im je izuzetno drago što su ovogodišnji partner predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović i što će nastupiti na ovoj humanitarnoj donatorskoj večeri.

Podsjećajući da je ovogodiši slogan donatorske večeri "Pomažući drugima, pomažemo sebi da budemo bolji ljudi", Sandićeva je pozvala sve Zvorničane da tokom decembra pozovu humanitarni broj 1411.

- Јedan vaš poziv našim drugarima znači mnogo. Neka znaju naši prijatelji sa smetnjama u razvoju da mislimo na njih - rekla je Sandićeva.

Donatorsko veče biće održano 22. decembra u 17.00 časova u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci. /