latinica  ћирилица
12/01/2020 |  17:42 | Autor: SRNA

Dodik čestitao srpskoj teniskoj reprezentaciji osvajanje ATP kupa

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je teniskoj reprezentaciji Srbije osvajanje ATP kupa koji je održan u Sidneju.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

Dodik je naglasio da su reprezentativci Srbije još jednom zlatnim slovima upisali ime svoje zemlje u slavnu istoriju svjetskog sporta, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Navodeći da su osvajanjem ove titule srpski teniseri potvrdili po ko zna koji put da su izvanredni sportisti i jedinstven tim, Dodik je rekao da je uvjeren da će im pobjeda u Sidneju zasigurno biti dodatni motiv da svoje karijere nastave sjajnom igrom.

- Želim vam mnogo uspjeha u daljim takmičenjima i novih pobjeda na teniskim terenima širom svijeta. Svojom maestralnom igrom još jednom ste učinili Srbiju i Republiku Srpsku, kao i sav srpski narod ponosnim i srećnim - istakao je srpski član Predsjedništva BiH.

Teniska reprezentacija Srbije pobjednik je premijernog izdanja ATP kupa, čije je finale igrano u Sidneju. Srpski tim je u velikom finalu pobijedio reprezentaciju Španije rezultatom 2:1.