latinica  ћирилица
12/01/2020 |  18:13 | Autor: SRNA

Čubrilović čestitao teniskoj reprezentaciji Srbije

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je osvajanje ATP kupa u Sidneju teniskoj reprezentaciji Srbije, kojoj je poželio još mnogo vrhunskih igara i osvojenih trofeja na radost cijelog srpskog naroda.
Nedeljko Čubrilović - Foto: SRNA
Nedeljko ČubrilovićFoto: SRNA

- Sjajnom timskom igrom i požrtvovanošću srpski teniseri su, predvođeni jednim od najboljih svjetskih igrača Novakom Đokovićem, u velikom finalu pobijedili reprezentaciju Španije i osvojili još jedan veliki trofej, na radost svih građana Republike Srpske i Srbije - napisao je Čubrilović u čestitki Teniskom savezu Srbije, selektoru i srpskim teniserima.

Čubrilović je naveo da su se i ovom pobjedom Novak Đoković, Dušan Lajović, Viktor Troicki, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević, predvođeni selektorom Nenadom Zimonjićem upisali u istoriju srpskog tenisa - osvojili su ATP kup u Sidneju i ostvarili najbolji rezultat od 2010. godine.

On je istakao da je bilo uživanje gledati kako se hrabro i odlučno bore tokom cijelog kupa, saopšteno je iz Narodne skupštine.

- Vaša kreativnost i motivacija da pokažete svijetu da ste najbolji dominirali su posebno u završnim mečevima. Vašu igru odlikovalo je zajedništvo i timski duh - naveo je Čubirilović.

Teniska reprezentacija Srbije pobjednik je premijernog izdanja ATP kupa, čije je finale igrano u Sidneju. Srpski tim je u velikom finalu pobijedio reprezentaciju Španije rezultatom 2:1.