latinica  ћирилица
28/02/2020 |  15:19 ⇒ 15:39 | Autor: SRNA

Dodik: Ne plašim se prijetnji (VIDEO)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da se ne plaši prijetnji, te naglasio da je problem što pojedini mediji već dugo stvaraju atmosferu u kojoj se prijetnje mogu iskazati.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

Dodik je, povodom sinoćnjih prijetnji na njegov račun na BN televiziji, novinarima rekao da gledalac koji ih je izrekao tokom emisije "Puls" nije problem, već su to više mediji.

- Ta atmosfera je produkovala slobodu da se na taj način pokušava putem javnih medija ljudima prijetiti i takvim stvarima. Naravno da se ne plašim prijetnji. Volio bih da vidim tu junačinu koja se skriva i prijeti, da ga upoznam i vidim ko je i šta je - rekao je Dodik.

Dodik kaže da garantuje da se licu koje mu je prijetilo ništa neće dogoditi i da niko ništa neće preduzeti.

- Zašto da Milorad Dodik bude ubijen kao Kenedi? Prvo nije baš ni malo da te neko uporedi sa Kenedijem, ali kad neko kaže da treba da vas ubiju, nije zgodno - naveo je Dodik.

Dodik je naglasio da mu je u svemu najviše žao njegove majke koja je sve ovo primila na dramatičan način.

Iz MUP-a Srpske ranije je rečeno Srni da će pripadnici MUP-a preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa slučajem prijetnje srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, te o svemu obavijestiti nadležne organe.

U toku sinoćnje emisije "Puls" na BN televiziji, u kojoj je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se telefonom uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.