latinica  ћирилица
12/07/2020 |  19:36 ⇒ 19:54 | Autor: RTRS

Dragan Bogdanić kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić (VIDEO)

Dragan Bogdanić kandidat je SNSD-a za načelnika opštine Teslić, odlučeno je na sjednici Opštinskog odbora ove stranke. U SNSD-u ističu da u Tesliću imaju stabilan odbor i da su blizu izborne pobjede.
Teslić - lokalni odbor SNSD-a - Foto: SRNA
Teslić - lokalni odbor SNSD-aFoto: SRNA

Dosadašnja vlast dovela je Teslić do statusa nerazvijene opštine, i ovi izbori su prilika da se to promijeni, poručeno je na sjednici Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću.

Kandidat za načelnika Dragan Bogdanić na predstojećim izborima očekuje podršku svih koalicionih partnera.

- Zadatak nas je da dođemo do svakog građanina, da objasnimo rješenja i da napravimo bolji ambijent u Tesliću - rekao je Bogdanić.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik vjeruje da je Dragan Bogdanić dobar izbor. Ističe da aktuelno opštinsko rukovodstvo nikada nije zatražilo realizaciju projekata koji su bitni za razvoj opštine. Zbog toga je, kaže, važna bolja saradnja lokalne i republičke vlasti.

- Trebaju nam ljudi koji mogu da prihvate ideje, koji mogu da otvoreno bez oklijevanja da nam saopšte šta je potrebno ovom gradu, a ne da se pokušava sa pozicije lokalnih načelnika da se vode globalne političke bitke - naveo je Dodik.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović vjeruje u izbornu pobjedu ove partije u Tesliću. Tim bi kaže, lokalna vlast počela da sarađuje sa republičkom, na realizaciji projekata koijm bi se podstakao razvoj opštine.

- Mi strpljivo gradimo svoj put u Tesliću zato što znamo koliko je važno da se poveže sa republičkim vlastima i da konačno imamo nekoga da predlaže adekvatne programe i projekte, važne za život građana. Ono što vidimo u Tesliću za vrijeme ove lokalne vlasti je ukupna, totalna i kontinuirana degradacija svega i svačega - kategorična je Cvijanović.

Zoran Tegeltija, član Izvršnog komiteta SNSD-a kaže da je ova partija već dva puta gubila lokalne izbore u Tesliću i naglasio kako je sada vrijeme da se to promijeni i da SNSD napravi bolju komunikaciju sa svojim koalicijonim partnerima, tako što će, kako navodi, promijeniti neke stvari unutar same organizacije i izrazio očekivanje da će SNSD biti najjača partija u Tesliću.

SNSD je uvjeren u pobjedu na predstojećim izborima, i ovo je stranka koja može da riješi probleme građana Teslića, zaključeno je na sjednici Opštinskog odbora.