latinica  ћирилица
13/07/2020 |  08:31 | Autor: SRNA

Rajčević: Kampanja SNSD-a biće prepoznatljiva

Šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević rekao je da će kampanja ove stranke za predstojeće izbore biti prepoznatljiva, te da će postaviti nove standarde političke komunikacije, ne samo za 2020. nego i za 2022. godinu.
Srđan Rajčević (Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija) -
Srđan Rajčević (Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija)

Rajčević je objasnio da će, uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju i nemogućnost procjene kakav će biti njen uticaj tokom jeseni, kampanja jednim dijelom sigurno biti usmjerena prema virtuelnom prostoru.

- Društvene mreže i drugi vidovi pružanja digitalnog sadržaja mlađem dijelu glasačkog tijela odavno su podrazumijevani način komunikacije i svakako da će naša digitalna kampanja biti usmjerena kako prema njima, tako i prema onima koji zbog uticaja pandemije sve više koriste tehnološke alatke - rekao je Rajčević za Glas Srpske.

Rajčević je napomenuo da će u zavisnosti od mjera zdravstvene zaštite, SNSD koristiti i oprobane tehnike mobilizacije članova, aktivista i simpatizera.

- Sigurno je da ćemo ići na nešto manji format, neposredniju komunikaciju, ne samo sa onima koji su naši politički istomišljenici, nego i prema onima koji to u ovom trenutku nisu - naglasio je Rajčević.

Prema njegovim riječima, u prvom planu kampanje SNSD-a biće čovjek.

- Slušamo potrebe naših građana, tako da ćemo kroz novi program lokalnog razvoja ponuditi više radnih mjesta u privredi, novu ekonomsku perspektivu, posebno za mlade ljude. Kroz reforme u ovom ciklusu na lokalnom, a onda i na republičkom nivou uvešćemo građane Srpske u društvo razvijenih evropskih nacija 21. vijeka - poručio je Rajčević.