latinica  ћирилица
08/08/2020 |  13:07 ⇒ 13:07 | Autor: SRNA

NDP: Cilj ulazak u gradsku vlast, podrška Radojičiću

Gradski odbor NDP-a Banjaluka namjerava da polsije loklanih izbora bude sastavni dio gradske vlasti u naredne četiri godine, rekao je predsjednik odbora Aleksandar Lukić.
NDP Banja Luka - Foto: SRNA
NDP Banja LukaFoto: SRNA

Lukić je nakon sjednice ovoig odbora na kojoj je predstavljena odbornička lista za Skupštinu grada istakao da su kandidati i ranije na loklanom niovu ostvarivali zapažene rezultate.

- Ne vidim problem da tako nastavimo, a na listi smo posvetili pažnju mladima i damama, naravno uz svoje članove koji su sa nama dug niz godina - rekao je Lukić.

Šef izbornog štaba NDP-a za Banjaluku Nikola Kužet je istakao da program te stranke za razvoj Banjaluke predstavlja kontinuitet politike sa kojom su i ranije izlazili na izbore.

- Konkretne ideje na planu razvoja Banjaluke u narednih 10 godina iznijećemo u javnost kada dođe vrijeme, a ostaje naša podrška Igoru Radojičiću - rekao je Kužet.

On je izrazio zadovoljstvo što je gradska vlast u prethodne četiri godine prepoznala i počela implementirati dosta stvari iz njihovog programa.

Sjednici u prostorijama banjalučkog hotela "Vidović" prisustvovali su predsjednik NDP-a Dragan Čavić i drugi članovi Gradskog odbora stranke.