latinica  ћирилица
13/09/2020 |  14:11 | Autor: SRNA

Borivoje Obradović nosilac liste DNS-a za Skupštinu grada

Borivoje Obradović je nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Banjaluka na predstojećim lokalnim izborima, rekao je danas predsjednik stranke Nenad Nešić.
Nenad Nešić sa kandidatima DNS-a za Skupštinu grada Banjaluka - Foto: SRNA
Nenad Nešić sa kandidatima DNS-a za Skupštinu grada BanjalukaFoto: SRNA

Nešić je istakao da im je cilj da u Banjaluci osvoje značajan broj glasova i da budu prepoznatljivi u budućoj vlasti.

On je naveo da će zadatak za Obradovića i njegov tim biti da u naredne četiri godine riješe pitanja djece poginulih boraca.

- Cilj nam je da zajednički pokrenemo mnoge procese i da Banjaluku učinimo kvalitetnijim i srećnijim mjestom za život ljudi - rekao je Nešić u Banjaluci, gdje su predstavljeni kandidati stranke za predstojeće lokalne izbore.

Nešić je dodao da su u DNS-u svjesni sa kakvim se problemima susreću Banjalučani u saobraćaju, da roditelji teško mogu djecu da spreme za školu, te da se privrednici susreću sa problemima u razvoju posla.

- Očekujem da im DNS u zajedničkoj komunikaciji to i omogući - naglasio je Nešić.

Obradović, koji je i predsjednik Gradske organizacije DNS-a, rekao je da na odborničkoj listi ima 35 kandidata i da im je cilj 10.000 glasova u Banjaluci, za koji je uvjeren da će biti i ostvaren.

- Cilj nam je da se bavimo konkretnim problemima naroda, a ne visokom politikom, odnosno poboljšanjem kvaliteta života kada je riječ o zdravstvenoj zaštiti, jeftinijem javnom prevozu, te izgradnji modernih etažnih parkinga - rekao je Obradović.