latinica  ћирилица
22/10/2020 |  09:25 ⇒ 09:56 | Autor: SRNA

Vlada o Prijedlogu uredbe o nosiocu poslova elektronske sertifikacije

Vlada Republike Srpkske trebalo bi na današnjoj sjednici u Banjaluci da razmatra Prijedloga uredbe o nosiocu poslova elektronske sertifikacije u organima uprave i za organe uprave.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Na dnevnom redu sjednice je i razmatranje Izvještaja o stanju u bankarskom sistemu Republike Srpske za period 1. januar - 30. jun ove godine i Izvještaja o poslovanju i rezultatima rada sa finansijskim izvještajem Agencije za bankarstvo Republike Srpske za period 1. januar - 30. jun.

Na sjednici bi trebalo da bude razmotren i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci-Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj za prvu fazu Programa integrisanog razvoja koridora rijeka Save i Drine uz korištenje višefaznog programskog pristupa /9129-BA/, kao i Prijedlog odluke o odobravanju donatorskih sredstava Vlade Srbije u iznosu od 317.694 KM, Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Biće razmotrena i Informacija o prijedlogu za sufinansiranje projekata Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, te Prijedlog odluke o davanju saglanosti tom fondu da, u skladu sa raspoloživim sredstvima, u ukupnom iznosu od 790.000 KM, finansijski podrži/sufinansira projekte, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Planirano je da bude razmatran Prijedlog odluka o utvrđivanju uslova za produženje roka na koji je dodijeljena koncesija za izgradnju male hidroelektrane "Sućeska R-S-1", te "Sućeska R-S-2" na rijeci Sućesci, opština Rudo.