latinica  ћирилица
19/11/2020 |  15:30 ⇒ 15:33 | Autor: SRNA

Počinje sa radom hotel "Bistrica" na Јahorini

Hotel "Bistrica" na Јahorini od sutra počinje sa radom pod upravom Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" iz Teslića, najavio je izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju Aleksandar Radošević.
Hotel Bistrica - Foto: RTRS
Hotel BistricaFoto: RTRS

Radošević je rekao novinarima da će gosti osjetiti značajno poboljšanje u uslugama koje će pružiti hotel "Bistrica", s obzirom na to da će se primjenjivati uspješan model upravljanja koji se već godinama upražnjava u "Banji Vrućici", za koju kaže da je lider zdravstvenog, kongresnog, sportsko-rekreativnog i velnes-turizma na ovim prostorima.

- Iskoristili smo prethodni period da "Bistricu" sredimo i pripremimo za zimsku sezonu - izjavio je Radošević i ukazao na novitete po pitanju aranžmana.

On najavljuje da su, osim redovnih programa na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona, pripremljene i specijalne ponude na bazi polupansiona u trajanju od dva, tri, četiri ili sedam dana, uz velnes-usluge i specijalna iznenađenja za skijaše, odnosno roditelje sa malom djecom.

Radošević je naveo da se turistički vaučeri mogu iskorititi i u hotelu "Bistrici".

Kuvar hotela "Bistrica" Želimir Dakić kaže da je, osim tradicionalnih jela sa ovih područja, gastro-ponuda obogaćena raznim specijalitetima koji su prilagođeni gostima.

Iz Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" saopšteno je, nakon kupovine hotela "Bistrica", da je dugoročni cilj proširenje asortimana turističkih usluga i dodatno pozicioniranje ovog centra kao jednog od vodećih turističkih brendova, ne samo u Republici Srpskoj i BiH, već i i u regionu.

"Banja Vrućica" je jedno od vodećih privrednih društava iz oblasti turizma, a naročito u oblasti zdravstvenog turizma. Prošle godine ostvarila je 240.000 noćenja, a trenutno zapošljava 380 radnika.