latinica  ћирилица
09/03/2021 |  11:12 ⇒ 11:36 | Autor: SRNA

Pronađene baka i unuka koje su zalutale tokom šetnje

Državljanka Srbije i četvorogodišnja djevojčica, koje su zalutale tokom šetnje, pronađene su na nepristupačnom terenu u mjestu Kasindolska rijeka u opštini Trnovo, sapštila je Policijska uprava Istočno Sarajevo.
Baka i unuka zalutale u Trnovu - Foto: SRNA
Baka i unuka zalutale u TrnovuFoto: SRNA

Državljanka Srbije čiji su inicijali Lj.P. /56/ i četvorogodišnja djevojčica odsjele su u apartmanskom smještaju na području Јahorine i zalutale su prilikom šetnje.

Nakon višečasovne potrage policijskih službenika, pripadnika Gorske službe spasavanja Јahorina i radnika Šumskog gazdinstva Treskavica, pronađene su na nepristupačnom planinsko-šumskom području u mjestu Kasindolska rijeka. Žena i djevojčica bile su stabilnom psiho-fizičkom stanju.

Iz policije su naveli da su sinoć, oko 20.15 časova, nakon informacije radnika Šumskog gazdinstva Treskavica da se na šumskom rejonu kreću dva nepoznata lica odmah krenuli u pretragu terena, pronalazak i identifikaciju.

Takođe, je Policijskoj stanici Pale sinoć oko 21.00 čas prijavljeno da su žena Lj.P. i četvorogodišnja djevojčica, koje su odsjele u apartmanskom smještaju na području Јahorine, izašle u šetnju oko 16.00 časova i da se nisu vratile.

Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvalila je pripadnicima Šumskog gazdinstva "Treskavica" i Gorskoj službi spasavanja Јahorina za kooperativnost i saradnju u rješavanju ovog slučaja.