latinica  ћирилица
14/04/2021 |  09:57 ⇒ 17:59 | Autor: SRNA

Mladen Milanović izgradio kuću porodici Mladenović-Zeljković (VIDEO)

Četvoročlanoj porodici Mladenović-Zeljković iz sela Donja Gustovara kod Mrkonjić Grada izgrađena je kuća za koju je sredstva u iznosu od 70.000 KM obezbijedio vlasnik kompanije "MG Mind" Mladen Milanović .
Izgrađena kuća - Foto: SRNA
Izgrađena kućaFoto: SRNA

Vanbračni supružnici Nada Mladenović i Ilija Zeljković sa dvoje djece živjeli su u trošnoj dvorišnoj kući Nadine majke Koviljke.

Mladenovićeva je zahvalila donatoru, Opštini i Centru za socijalni rad, koji im pomažu kroz razne programe.

- Živjeli smo u lošim uslovima, u prostoriji punoj vlage. Sad smo prezadovoljni jer smo dobili novu kuću. Nemam riječi kojima bih mogla opisati svoju sreću - rekla je Mladenovićeva novinarima.

Direktor Centra za socijalni rad Dragan Plejić rekao je da je izgradnja kuće za porodicu Mladenović-Zeljković od velikog značaja jer su godinama živjela u veoma lošim uslovima.

On je zahvalio donatoru Mladenu Milanoviću koji je ovaj projekat u cjelosti podržao, kao i mnoge druge u prethodnom periodu.

Načelnik opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević, koji je danas posjetio ovu porodicu, rekao je da je Opština u saradnji sa Centrom za socijalni rad prepoznala potrebu da ovoj porodici bude obezbijeđen krov nad glavom.