latinica  ћирилица
12/05/2021 |  15:14 ⇒ 15:21 | Autor: RTRS

Okanović: "Složna braća" okupila sjajnu glumačku ekipu (VIDEO)

Uskoro u Beogradu treba da počne nastavak snimanja čuvene serije "Složna braća". Scenario potpisuje Nele Karajlić, a producent je Nenad Okanović koji je dobio jednu od uloga.
Nenad Okanović - Foto: RTRS
Nenad OkanovićFoto: RTRS

- Već 15. maja kreće snimanje serije "Složna braća", i kao ekskluzivitet mogu da kažem da imamo zaista sjajnu glumačku ekipu - rekao je Nenad Okanović, glumac i producent pomenute serije.

On je naveo da u seriji igraju Nataša Ninković, Rale Milenković, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković...

- Zaista, sjajna glumačka postava, tu je i Banjalučanin Ljubo Savanović. Јoš je tu gomila glumaca, veoma sam srećan, radimo na veoma kvalitetan način. Rade se probe, rad na scenariju je jako dugo trajao - naglašava Okanović.

Okanović ističe da je veoma srećan što će ponovo raditi sa Neletom Karajlićem.  

- Kao klinac sam gledao "Složnu braću", i imao sam sreću da radim kviz sa Neletom Karajlićem. Bila je to divna energija između nas. Zamolio sam ga da radimo nešto zajedno, i eto došli smo do "Složne braće" - dodaje Okanović.

Okanović će i sam glumiti u projektu.

- Dobio sam ulogu, koja nije glavna, kasting je tako odlučio, jer ja sam i producent. I to je neka poruka, obuzdao sam svoj ego, uostalom što bi ugrožavao sam svoj projekat - zaključio je Okanović.