latinica  ћирилица
15/05/2021 |  17:33 ⇒ 17:36 | Autor: SRNA

Dodik: Eventualna pobjeda opozicije bila bi sahrana Srpske

Opozicija u Republici Srpskoj je antisrpska i "anti Republike Srpske", naročito onda kada se kao bore za Srpsku, naglasio je Milorad Dodik, srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH.
Milorad Dodik - Foto: SRNA
Milorad DodikFoto: SRNA

- SDS i PDP, a odnedavno i DNS su uvijek na strani Sarajeva, a nikada na strani Banjaluke. Takvo ponašanje se jedino može nazvati izdajom. Oni su okorjeli izdajnici i najviše im smeta Republika Srpska, a srpski narod smatraju nedostojnim i glupim jer ne prihvata i ne podržava njihovu politiku izdaje, politiku izdaje srpskog naroda - naglasio je Dodik u intervjuu za Srnu.

Prema njegovim riječima, još jedan dokaz u nizu neslavnih izdajničkih poduhvata je njihov odnos prema Narodnoj skupštini i njenim zaključcima u vezi sa pokretanjem razgovora sa FBiH.

- Oni su grlati predstavnici Sarajeva i stalno upotrebljavaju argumentaciju Sarajeva, ne žele jedinstvo u Republici Srpskoj, udružuju se sa opozicijom iz Sarajeva pripremajući konačnu sahranu Republike Srpske. Zato bi eventualna pobjeda SDS, PDP i DNS bila dan sahrane Republike Srpske i dan njene prodaje i predaje Sarajevu. Preostaje poslije samo da sami sebi dođemo na četrdeset dana.

Zato je veoma važno reći srpskom narodu da mora odbaciti izdaju SDS, PDP i DNS ako želi da opstane. Mi nastavljamo da čuvamo i branimo Republiku Srpsku, dajući joj nesalomivu snagu kroz naše politike. Јa sam zaklet Republici Srpskoj i srpskom narodu u cjelini - poručio je Dodik.

Povezane vijesti:

Dodik: Zašto je mirni razlaz jeres?