latinica  ћирилица
20/06/2021 |  17:50 | Autor: SRNA

Đurđević: U punom kapacitetu raditi na realizaciji dogovorenih projekata

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević zahvalio se najvišim zvaničnicima Republike Srpske koji su danas posjetili Bijeljinu, poručivši da su na taj način učinili čast toj lokalnoj zajednici koja će se u budućnosti, kao i do sada u punom kapacitetu staviti u funkciju realizacije svih dogovorenih i budućih projekata.
Aleksandar Đurđević - Foto: SRNA
Aleksandar ĐurđevićFoto: SRNA

Đurđević se rukovodstvu Srpske zahvalio na svemu što je do sada urađeno, poručivši da se raduje onom što će se raditi u budućnosti.

- Iz ugla Skupštine grada neće biti apsolutno nikakvih problema, kao i do sada donosićemo odluke koje su u interesu građana Bijeljine, bez obzira na to ko je u formi predlagača. Mislim da je to dobra praksa, da se politika, bar po tim najvažnijim pitanjima, ali i po ostalim ostavi po strani - rekao je Đurđević nakon sastanka sa najvišim zvaničnicima Republike Srpske.

Đurđević je rekao da ne vidi razlog da to tako ne funkcioniše i u narednom periodu i ponovio da se Skupština grada u potpunosti stavlja na raspolaganje za razvoj Bijeljine i donošenje svih onih odluka koje će biti potrebne u narednom periodu.