latinica  ћирилица
18/09/2021 |  17:14 ⇒ 19:56 | Autor: RTRS

Bašević izabran za predsjednika OO SNSD Sokolac (VIDEO)

Na izbornoj konferenciji opštinskog odbora SNSD-a na Sokocu izabrano je novo rukovodstvo ove stranke. Za predsjednika opštinskog odbora izabran je Strahinja Bašević.
Izborna konferencija OO SNSD Sokolac - Foto: RTRS
Izborna konferencija OO SNSD SokolacFoto: RTRS

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik podržao je novo rukovodstvo i poručio da sudbina Sokoca u velikoj mjeri zavisi od izbornog rezultata SNSD-a u ovoj lokalnoj zajednici.

- Izabrali smo novog predsjednika. Naravno, idemo u proces podmlađivanja i jačanja, energetskom popunom SNSD. Moram izraziti zadovoljstvo bilo je prijatno doći, konfiguracija koju vidim je obećavajuća, rekao sam članovima da je SNSD državotvorna i najvažnija politička organizacija. Kako će se Sokolac dalje razvijati u značajnoj mjeri zavisi SNSD i ja sam ovde pozvao naše članove da se uključe u tzaženje projekata koji mogu da promijene i daju viši kvalitet života na ovom prostoru - rekao je Dodik.

Foto: RTRS

Bašević je naveo da je potrebno analizirati kompletnu situaciju vezano za opšte znanje.

- Time iniciramo projekte prema Vladi Srpske od kojih su neki mogu slobodno reći treća traka preko Romanije, ski lift sa ljetnim i zimskim turističkim ponudama, rekonstrukcija Ulice Cara Lazara i moderna raskrnica na ulazu u Sokolac od strane Sarajeva - dodao je on.