latinica  ћирилица
21/11/2021 |  15:09 ⇒ 18:26 | Autor: RTRS

Roditelji Novaka Đokovića: Јahorina je potencijal koji treba iskoristiti (FOTO/VIDEO)

Roditelji proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, Srđan i Dijana, sa direktorom OC Јahorina Dejanom Ljevnaićem boravili su danas u Palama. Posjetili su crkvu Uspenja presvete Bogorodice i zapalili svijeće jer porodica Đoković danas proslavlja krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila.
Srđan Đoković i Dejan Ljevnaić - Foto: RTRS
Srđan Đoković i Dejan LjevnaićFoto: RTRS

Srđan Đoković je rekao da je oduševljen ovim krajem, a posebno Јahorinom gdje su od opštine Pale dobili zemljište na kome u narednom periodu namjeravaju graditi objekat. On je istakao da Јahorina kao skijalište posjeduje veliki potencijal koji treba iskoristiti.

Posebno se zahvalio srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku s kojim je, kako kaže, u kontaktu i koji je inicirao i organizovao sve aktivnosti oko dodjele zemljišta na Јahorini.

 

Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić izrazio je zadovoljstvo što je potpisan ugovor o dodjeli zemljišta porodici Đoković na Јahorini i naglasio da je izuzetna čast što je Novak Đoković bez nadoknade dozvolio da jedna ski staza na Јahorini nosi njegovo ime.

Srđan Đoković i Dejan Ljevnaić (Foto: RTRS)

Ljevnaić je rekao da je za Јahorinu od izuzetnog značaja što će Novak Đoković biti povezan sa ovom olimpijskom planinom i što se odlučio baš za ovu denstinaciju koju će kao poznato svjetsko ime na najbolji način promovisati.