latinica  ћирилица
23/11/2021 |  08:56 ⇒ 09:02 | Autor: B92

Јoš jedan holivudski glumac u "Јužnom vetru" (FOTO)

Prije nekoliko dana su glumac Miloš Biković i reditelj Miloš Avramović objavili da će se ekipi filma pridružiti Majkl Medsen. Sada je izvjesno da će u nastavku serije igrati još jedan holivudski glumac
"Јužni vetar 2" - Foto: Screenshot/YouTube
"Јužni vetar 2"Foto: Screenshot/YouTube

Ovo su na društvenim mrežama ponovo potvrdili Biković i Avramović, ali sada su otkrili da će u drugoj sezoni "Јužnoj vetra" glumiti i Vilijam Boldvin.

- Službeno! Serija Јužni vjetar - Sezona 2 - napisao je Avramović u objavi na Instagramu i podijelio fotografiju na kojoj se nalaze Majkl Medsen i Vilijam Boldvin.

      View this post on Instagram

A post shared by Miloš Avramovi(@awramovsky)

Istu je fotografiju na Instagram priči i Tviteru podijelio i Biković.

Avramović je poručio da mu je "izuzetno drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti dio serije Јužni vetar".

- Ovo je prvi put poslije mnogo godina da tako velike i poznate holivudske zvijezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja s njima je prvi korak u tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde - rekao je Avramović za medije.

Avramović je naveo da će "oni u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu".

- Planirano je da u Srbiju dođu na proljeće ili početkom ljeta i sve vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe - istaknuo je Avramović.

Priča se da će uz ovaj dvojac u "Јužnom vetru" glumiti i Monika Beluči.