latinica  ћирилица
07/12/2021 |  12:41 ⇒ 12:41 | Autor: Rojters

Nikol Kidman i Havijer Bardem predstavili film "Being the Ricardos" (VIDEO)

Glumci Nikol Kidman i Havijer Bardem u ponedjeljak su u Los Anđelesu predstavili svoj najnoviji film "Being the Ricardos" o holivudskoj ikoni Lusil Bol i Desi Arnaz, koji su glumili u klasičnom američkom sitkomu "Volim Lusi", ali su bili i par van ekrana.

Scenario za film je napisao i režirao Aron Sorkin.

Tokom samo jedne sedmice snimanja sitkoma, Bolovu su mediji optužili da je komunista, a postojali su i izveštaji da joj je Arnaz nevjeran. Takođe otkriva i da je trudna.

Uprkos tome što su par prikazali na samom dnu njihovog života, njihova kćerka Lusi Arnaz je veoma pohvalila produkciju, rekavši da Nikol Kidman ima „dušu njene majke“.

Film prikazuje ogromne korake koje je Bol napravila kao žena u šou biznisu, koja je vodila sopstveni produkcijski studio i bila trudna pred kamerom.

- Ona je jedina žena u prostoriji, prostoriji ispunjenoj muškarcima, sa rukovodiocima. Držala se prisebno i poštovala je sebe. Bila je tako pametna u pogledu toga šta funkcioniše u komediji i šta treba da se uradi u smislu poštovanja publike - rekla je Bolova stvarna prijateljica Linda Lavin, koja igra jednog od pisaca sitkoma.