latinica  ћирилица
19/01/2022 |  18:54 ⇒ 18:55 | Autor: SRNA

Humanitarni koncert za Dnevni centar "Podrži me" iz Kosovske Mitrovice

Građanska amaterska grupa "Kamenički biseri" iz Kosovske Kamenice održaće 25. januara u Istočnom Novom Sarajevu humanitarni koncert sa koga će sredstva biti prikupljena za dovršetak izgradnje i opremanje Dnevnog centra "Podrži me - 9. januar" u Kosovskoj Mitrovici.
Dnevni centar "Podrži me" Kosovska Mitrovica - Foto: SRNA
Dnevni centar "Podrži me" Kosovska MitrovicaFoto: SRNA

Koncert će biti održan u organizaciji banjalučkog Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, a pod pokroviteljstvom Grada Istočno Sarajevo i gradonačelnika Ljubiše Ćosića.

Početak koncerta, koji će biti održan u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, predviđen je u 19.00 časova, saopšteno je iz ovog centra.

Ideju banjalučkog Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji o organizaciji koncerta podržali su Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo i Osnovna škola "Sveti Sava" iz ove opštine.

Gosti iz Kosovske Kamenice učestvovaće 26. januara i na Svetosavskoj akademiji, koja će biti održana u 19.00 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosmetu Milorad Arlov zahvalio je svima koji su pomogli da se uoči Svetog Save osjeti duh kosovske pjesme i Kosova i Metohije u Istočnom Sarajevu i Republici Srpskoj.