latinica  ћирилица
20/02/2022 |  20:33 ⇒ 20:33 | Autor: SRNA

Mladić pod dejstvom droge bježao od policije

Sedmanaestogodišnjak u Beogradu, za kojeg je utvrđeno da je pod dejstvom marihuane bježao od policije, udario je skuterom u dva policijska i jedno parkirano vozilo, ali povrijeđenih nije bilo, saopštio je MUP Srbije.
Policija - Foto: ilustracija
PolicijaFoto: ilustracija

Mladić se u Ulici vojvode Stepe, upravljajući motociklom, oglušio o policijsko naređenje da se zaustavi i udaljio se niz ulicu, nakon čega je udario u policijsko vozilo.

On je potom, krećući se istom ulicom u kontra smjeru, udario u još jedno policijsko vozilo i parkirani automobil, navodi se u policijskom saopštenju.

Policijski službenici su utvrdili da mladić nema saobraćajnu dozvolu za kategoriju vozila kojom upravlja i da je vozio neregistrovani motocikl.

Testom je ustanovljeno da je pozitivan na kanabis, a pregledom skutera pronađena je kesica droge za koju se sumnja da je marihuana.

Protiv sedamnaestogodišnjaka će biti podnesena krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je učinio krivična djela neovlašteno držanje opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.