latinica  ћирилица
29/06/2022 |  10:18 ⇒ 10:20 | Autor: RTRS

"Banjalučki dani muzike" - vrhunska zabava, druženje i dobra muzika na Akvani

Festival "Banjalučki dani muzike", mjesto susreta i druženja dobrih ljudi, vrhunske zabave i kvalitetne muzike, počinje u četvrtak, 30. juna i trajaće do subote, 02. jula.
Banjalučki dani muzike (foto: queenestrada.net) - Foto: RTRS
Banjalučki dani muzike (foto: queenestrada.net)Foto: RTRS

Deveti po redu "Banjalučki dani muzike" održaće se na koncertnom prostoru vodenog parka "Akvana" u Banjauci, u organizaciji Kvin Estrada, a kao i prethodnih godina, publika će imati priliku da uživa u izuzetnim nastupima najpoznatijih imena regionalne muzičke scene.

Sve posjetioce očekuju tri festivalska dana ispunjena dobrom muzikom, plesom, druženjem i radošću. Prvog dana festivala, publiku će rasplesati grupa Galija, Mile Kekin i Bend, grupa Srčani udar, koja na festival dolazi čak iz daleke Kanade, te Stringsi Akustik Orkestra i Lorien.

Drugi dan festivala rezervisan je za nastupe legendarne ЈU Grupe, benda Rok ko fol iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i nastupe dinamičnog sastava Sevdah Baby i bendova Čarna i Lodžik Sistem Disorder, pobjednika takmičenja "Banjalučka gitarijada".

Trećeg dana, publika festivala "Banjalučki dani muzike" imaće priliku da među prvima u regionu čuje pjesme sa novog albuma benda Riblja Čorba, čiji su nastupi postali zaštitni znak ovog festivala.

Pored toga, na sceni "Banjalučkih dana muzike" nastupiće i fantastični Marčelo, Nensi, Reid i Napeti kvantit, Atomsko sklonište, te banjalučki bendovi Racija i Respirator.

Ulaznice po cijeni od 10 KM po festivalskoj večeri su u prodaji putem onlajn servisa www.kupikartu.ba, te na blagajni VP "Akvana" i ispred RK "Boska". Program sve tri festivalske večeri počinje u 20 časova.

Sve informacije koje se tiču festivala i rezervacija VIP ulaznica mogu se dobiti pozivom na broj 066 905 399.