latinica  ћирилица
18/09/2022 |  21:06 ⇒ 21:49 | Autor: SRNA

Cvijanović: Braniću interese Republike Srpske institucionalno (FOTO/VIDEO)

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je večeras u Modriči da će interese Republike Srpske braniti institucionalno, onako kako je predvidio Ustav.
Cvijanović u Modriči - Foto: SRNA
Cvijanović u ModričiFoto: SRNA

- Kao odgovoran političar koristiću mehanizme koji su na raspolaganju za zaštitu interesa Republike Srpske i srpskog naroda - rekla je Cvijanović.

Ona je naglasila da Republika Srpska uz SNSD može da jača, te da je sigurna da je pozicija Republike Srpske zaštićena kada SNSD upravlja političkim i ekonomskim procesima.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Cvijanović je rekla da će na funkciji Srpskog člana Predsjedništva BiH nastojati da ostvari kontakte sa međunarodnim predstavnicima, koristeći veze i iskustva koja je stakla na funkcijama koje je obavljala u dugoj političkoj karijeri.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Modriči da će SNSD u ovoj opštini raditi i graditi bez obzira na trenutnu situaciju i da će se realizovati projekti koji su važni za narod.

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Јovan Mišić rekao je da su građani Modriča, prije dvije godine eksperimentisali na lokalnim izborima i izabrali drugu vlast pod kojom Modriča stagnira.

- Naš cilj je da Modriču povedemo naprijed i da idemo u korak sa drugim gradovima i opštinama Republike Srpske - rekao je Mišić.

On je naveo da su najveći problemi Modriče vodovod i kanalizacija koji se hitno moraju riješiti.

- Ne smiju se zaboraviti nova naselja u kojima se moraju nastaviti investicije u asfaltiranje ulica, potreno je izgraditi obilaznicu oko grada, uspostaviti industrijsku zonu i drugi projekti koje Modriča kao mala opštine nemože riješiti bez saradnje sa institucijama Republike Srpske - rekao je Mišić, koji je predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Modriča.

Na predizbornom skupu SNSD-a u Srpskom kulturnom centru u Modriči predstavljeni su kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Izborne jedinica dva i za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri.