latinica  ћирилица
29/09/2022 |  20:58 ⇒ 21:20 | Autor: SRNA

Šarović: Teslić će biti u centru politika

Kandidat Srpske demokratske stranke za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović poručio je večeras u Tesliću da će, ako na izborima dobije povjerenje građana, ova lokalna zajednica biti u centru politika.
SDS i PDP u Tesliću - Foto: SRNA
SDS i PDP u TeslićuFoto: SRNA

Šarović je, prije predizbornog skupa SDS-a u Tesliću, pozvao birače da svoje povjerenje daju koaliciji SDS-PDP, Pokret za pravdu i red.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Јelena Trivić rekla je da će, ako osvoji mandat, sve dobro iz Teslića dobiti podršku nove Vlade jer je to ustavna obaveza da se izražava jedinstvo naroda u Republici Srpskoj.

- To mogu poručiti i građanima svih drugih opština u kojima su trenutno načelnici i gradonačelnici iz druge političke strukture koja ne pripada nama, sve ono dobro što dolazi iz tih opština mi ćemo podržati i održavati jedinstvo - izjavila je Trivićeva novinarima.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Milan Kasapović očekuje snažnu pobjedu SDS-a na svim nivoima i Trivićeve kao kandidata za predsjednika Srpske.

- Izborom Mirka Šarovića za srpskog člana Predsjedništva BiH Republika Srpska će u Sarajevu imati istinskog borca i zaštitnika nacionalnih interesa srpskog naroda u zajedničkim institucijama - rekao je Kasapović.