latinica  ћирилица
03/10/2022 |  13:29 ⇒ 14:08 | Autor: SRNA

Funkcioneri PDP-a razgovarali sa zamjenikom ambasadora Britanije

Visoki funkcioneri PDP-a sastali su se jutros u Sarajevu sa zamjenikom ambasadora Velike Britanije u BiH, saznaje Srna iz diplomatskih izvora.
PDP - Foto: RTRS
PDPFoto: RTRS

Postavlja se pitanje šta su funkcioneri PDP-a tražili na sastanku sa zamjenikom britanskog ambasadora kada je Centralna izborna komisija /CIK/ saopštila svoje podatke, a građani Republike Srpske jasno iskazali izbornu volju!?

Nije poznato šta je bio povod za ovaj sastanak, ali s obzirom na najnoviji zahtjev Јelene Trivić i njene partije - PDP da "izbori u cijeloj Republici Srpskoj budu ponovljeni", može se pretpostaviti tema razgovora.

Trivićeva je rekla da će tražiti ponavljanje izbora na svim nivoima i moguće da je ovaj zahtjev rezultat sastanka sa zamjenikom britanskog ambasadora.

Trivićeva i PDP kao da su zaboravili da su sinoć proglasili pobjedu i slavili u Banjaluci. Interesantno je da im je tada izborni proces bio regularan, a dan poslije, nakon sastanka sa zamjenikom britanskog ambasadora i, vjerovatno, uputa koje su dobili, zatražila je da izbori budu poništeni.