latinica  ћирилица
07/10/2022 |  12:20 | Autor: SRNA

Kojić: Volja naroda jasna - Dodik je predsjednik Srpske

Volja naroda u Republici Srpskoj je vrlo jasna - Milorad Dodik je novi predsjednik Republike Srpske, a Željka Cvijanović srpski član Predsjedništva BiH, a SNSD je pokazao da je vodio politike očuvanja Srpske, ekonomskog prosperiteta i stabilnosti, rekao je potpredsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Srbac Milorad Kojić.
Milorad Kojić - Foto: RTRS
Milorad KojićFoto: RTRS

On je izjavio Srni da su rezultati opštih izbora, kako se i očekivalo, pokazali da je SNSD osvojio ubjedljivo najveći broj glasova za pojedinačne funkcije i mandata za Narodnu skupštinu Srpske i parlament BiH, što pokazuje da prazna priča opozicije bez konkretnih prijedloga nije mogla osvojiti simpatije naroda.

- SNSD je pokazao da je vodio politike očuvanja Republike Srpske, ekonomskog prosperiteta i stabilnosti i da je sve ono što je rađeno prethodnih godina u mandatu ove stranke bilo pozitivno i dobilo pozitivan odjek - naglasio je Kojić.

Prema njegovim riječima, u proteklom mandatu, SNSD je uradio mnogo posla, što su građani prepoznali i potvrdili svojim povjerenjem na izborima, čime su još jednom opravdane ispravne politike ove stranke.