latinica  ћирилица
19/11/2022 |  13:27 ⇒ 20:04 | Autor: RTRS

Polupani prozori i vrata na kući načelnika opštine Ribnik, uhapšeno jedno lice (FOTO/VIDEO)

U Donjim Vrbljanima polupana su vrata i prozori na kući načelnika opštine Ribnik Nebojše Karaća. Lice koje je izvršilo napad na kuću uhapšeno je.
Ribnik: Polupani prozori na kući - Foto: RTRS
Ribnik: Polupani prozori na kućiFoto: RTRS

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je da su policijski službenici Policijske stanice Ribnik 18. novembra 2022. godine lišili slobode lice inicijala Lj.K. iz Ribnika zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivičo djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

U Policijsku stanicu Ribnik prijavljeno je da je na porodičnoj kući oštećenog lica N.K. u mjestu Donji Vrbljani, opština Ribnik, lice Lj.K. polupalo više prozora, navodi se u saopštenju.

Foto: RTRS

Odmah po prijavi na lice mjesta događaja je izašla patrola policijskih službenika Policijske stanice Ribnik koja je ustanovila da su navodi prijave tačni i na licu mjesta zatekli su osumnjičenog Lj.K. koji je lišen slobode.

Foto: RTRS

Alkotestiranjem lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 3,09 g/kg.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenim licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Sve dalje mjere i radnje preduzimaće se po nalogu postupajućeg tužioca.