latinica  ћирилица
26/11/2022 |  10:46 ⇒ 15:11 | Autor: RTRS

Vulić: Ni drugi oteti mandat Komšića ne čini dostojnim bilo koje pozicije

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je da nikoga u Republici Srpskoj ne zanima čime i kako se opušta jedan od dva bošnjačka člana Predsjedništva BiH Željko Komšić, ali činjenica je da ga ni drugi, oteti mandat u Predsjedništvu ne čini dostojnim bilo koje pozicije.
Sanja Vulić -
Sanja Vulić

- Uzurpator pozicije člana Predsjedništva vjerovatno iz vlastitog iskustva i pojma "opuštanja" i drugima preporučuje slično. Politička pojava Željko Komšić i njegovi nastupi su, blago rečeno, bili uvijek čudni i neboluzni, ali mi je sada jasno da je čovjek, možda, stalno pod dejstvom raznih supstanci s obzirom na to da ih preporučuje i drugima - istakla je Vulićeva za Srnu.

Reagujući na vulgarnu Komšićevu izjavu upućenu predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, Vulićeva je rekla da je Komšić očigledno čekao da Dodik ode iz Predsjedništva, pa da onda uličarski dobacije kao mali miš, jer četiri godine mu ništa nije smio reći u oči.

- Hibrid, Željko Komšić je do te mjere politički promašen da mu ne preostaje ništa drugo nego da zagađuje javni prostor - naglasila je Vulićeva dodavši da njegov boravak u Republici Srpskoj pokazuje koliko je Srpska otvorena za sve, pa i za nepristojnog Komšića.

- Nakon njegove nedolične, jalijaške i šibicarske izjave niko ga ne bi pustio ni na područje grada, a on se po Republici Srpskoj šepuri kao dobrotvor - navela je Vulićeva.