latinica  ћирилица
16/03/2024 |  16:22 ⇒ 16:44 | Autor: SRNA

Čubrilović: Zadovoljan sam radom opštinskih odbora u Hercegovini

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je da je zadovoljan radom opštinskih odbora te stranke na području Hercegovine, dodajući da će se rezultati tog rada vidjeti već na lokalnim izborima u oktobru.
Nedeljko Čubrilović - Foto: RTRS
Nedeljko ČubrilovićFoto: RTRS

- U ovom dijelu Srpske imamo stabilnu organizaciju, ozbiljne i odgovorne ljude koji su uspjeli da stranačku infrastrukturu podignu na zavidan nivo - rekao je Čubrilović na sjednici Regionalnog odbora DEMOS-a za Hercegovinu koja je održana u Nevesinju.

On je naglasio da je DEMOS težište svojih aktivnosti usmjerio ka zaštiti pozicija Republike Srpske i njenih ustavnih nadležnosti, dodajući da je ta stranka, istovremeno, u svim lokalnim zajednicama fokusirana na rješavanje životnih problema građana, saopšteno je iz DEMOS-a.

- Želimo da naši ljudi ostaju u Republici Srpskoj, da ovdje stvaraju porodice i da na svojim ognjištima žive dostojno čovjeka - poručio je Čubrilović.

Čubrilović, član Predsjedništva DEMOS-a Milan Dakić i predsjednik Organizacije žena DEMOS-a Radmila Kocić Ćućić prisustvovali su i obilježavanju pet godina rada Opštinkog odbora DEMOS-a u Nevesinju.