latinica  ћирилица
22/04/2024 |  10:27 ⇒ 10:27 | Autor: RTRS

Mikrokreditno društvo Fleks kredit širi poslovanje na područje cijele BiH

Mikrokreditno društvo Fleks kredit /Flex Credit/ proširilo je poslovanje i na područje Federacije BiH.
Fleks kredit Banjaluka - Foto: Ustupljena fotografija
Fleks kredit BanjalukaFoto: Ustupljena fotografija

Manje od dvije godine je bilo potrebno ovom društvu da uspostavi široku prodajnu mrežu od 36 filijala i omogući dostupnost kreditnih usluga klijentima širom Republike Srpske, a odnedavno i na području grada Sarajeva.

- Interesovanje klijenata sa područja Federacije za naše usluge postoji odavno, tako da je otvaranje naše prve poslovnice u Sarajevu bio logičan slijed. Međutim, mi ubrzano idemo naprijed pripremajući se za otvaranje još dvije filijale u Sarajevu, a do kraja godine i u još nekoliko gradova ovog entiteta - ističe Radmila Bjeljac, menadžer kompanije Fleks kredit.

Uporedo sa širenjem mreže poslovnica širom zemlje, Fleks kredit klijentima nudi onlajn prodaju brzih kredita putem najsavremenijih veb rješenja u području pružanja finansijskih usluga, te organizacije snažne korisničke podrške ovom kanalu prodaje u vidu Kontakt centra sa 30 zaposlenih.

- Stalno radimo na unapređenju kvaliteta usluge oflajn i onlajn kanala prodaje, jer želimo ponuditi besprijekornu uslugu prilagođavajući se savremenim trendovima , ali ne zanemarujući pri tome i navike klijenata. Јačamo prodajnu mrežu jer želimo biti na dohvat ruke klijentima koji se najugodnije osjećaju u živom razgovoru sa osobljem naših poslovnica, dok veb aplikacija i korisnička podrška Kontakt centra omogućavaju klijentima koji su skloni novim tehnologijama da kompletan proces apliciranja i odobravanja kredita završe online putem - dodaje Bjeljac.

U okviru svoje ponude Fleks kredit pruža različite vrste brzih kredita iznosa od 100 do 5.000 konvertibilnih maraka uz rok otplate od sva do 18 mjeseci. Najveća prednost ove vrste kredita je izuzetno brz proces odobravanja i isplate. Nakon što klijent aplicira za kredit, u veoma kratkom roku se izvrši postupak provjere kreditne dokumentacije, a odobrenje kredita je omogućeno u roku od 15 minuta.

Sam postupak apliciranja je vrlo jednostavan, a klijentima je pružena mogućnost da biraju koji način apliciranja im najviše odgovara: putem Kontakt centra na broj 051 20 20 20, preko onlajn aplikacije na stranici flexcredit.ba ili direktno u nekoj od najbližih poslovnica.

Fleks kredit BIH dio je međunarodne finansijske grupacije MV Finance koja je osnovana 2013. godine u Bugarskoj. Ova grupacija danas zapošljava više od 3.500 ljudi u šest evropskih zemalja, a po obimu poslovanja svrstava se u tri najveća finansijska holdinga u regionu.