latinica  ћирилица
13/05/2024 |  19:49 ⇒ 14/05/2024 | 14:03 | Autor: RTRS

Beerka festival ovog ljeta 30. i 31. avgusta

Najveselija zvijezda regionalnog festivalskog neba, Beerka festival, sprema svoje novo izdanje i još jedan vrhunac ljeta uz sjajan program, fantastične nastupe i nezaboravne trenutke vrelih septembarskih noći.
Beerka - Foto: RTRS
BeerkaFoto: RTRS

Nakon prošlogodišnje i premijerne Beerka, kada su na pomoćnom stadionu Slavije u Istočnom Sarajevu pred gotovo 10.000 posjetilaca nastupili Goblini, Ju Grupa, Marko Luis, Timbe, Bombaj Štampa, Kerber, Bajaga i Instruktori postalo je jasno da se rodila nova tradicija i sinonim za dobru zabavu, vrhunsku muziku i najbolji užitak!

Podsjetimo se da je premijerna Beerka predstavila više od trideset pivskih etiketa, a ništa manje spektakularno neće biti ni ovaj put.

Nezaobilazan sadržaj Beerke biće i neponovljiva gastronomija zbog koje se nervoza uvlači pod prste na samu pomisao da bi vam nepce moglo ostati uskraćeno. E pa neće! Јer vas očekuju najfinije roštiljske poslastice i delikatese bez presedana, najfinija belgijska, holandska... i danska... i irska.. ma i njemačka.. i češka, ma najbolja evropska piva i to savršeno ohlađena!

Zato ovog avgusta sačuvajte 30. i 31. u kalendaru za novi Beerka festival, a uskoro očekujte više informacija o izvođačima i drugim detaljima prvog prirodno pivskog festivala na planeti pa i šire!