latinica  ћирилица
11/07/2024 |  14:42 ⇒ 15:08 | Autor: RTRS

Spektakularnim nastupima otvoren ovogodišnji Egzit

Baby Lasagna, Iniko, Burak Yeter i Dimash zapalili su Tvrđavu na Teslin rođendan, a večeras stižu Gucci Mane, Carl Cox, Oliver Tree, KlangKuenstler, Rudimental i niz drugih.
Novi Sad - Egzit - Foto: RTRS
Novi Sad - EgzitFoto: RTRS

Kapije Egzit festivala sinoć su otvorene po 24. put, publiku su u okviru specijalnog Nultog dana na Tesla Universe bini rasplesali i  Whyte Fang, Teya Dora, Luke Black i Keni  nije mrtav, dok će večeras punim sjajem zasijati više od 40 bina i zona! 

Na Egzit u narednim danima stižu i legendarni hip-hop i pop sastav, Black Eyed Peas, koosnivač Rage Against The Machine Tom Morello, braća Cavalera, Bonobo, Black  Coffee, Maceo Plex, Sara Landry, John Newman DJ Hybrid live, Ofenbach, Steve Angelo, Altin Gün, Azahriah, Ofenbach i mnogi drugi, a satnica i cijeli program po binama dostupni su na sajtu ovo festivala.

Јednodnevne ulaznice za četvrtak mogu se kupiti po cijeni od 3.690 dinara, za petak ili subotu po cijeni od 4.490 dinara, dok su ulaznice za ned‌jelju dostupne po cijeni od 3.390 dinara. Sve ulaznice su dostupne na sajtu Egzit festivala, kao i na prodajnim mjestima i onlajn na stranicama Gigs Tixa.