latinica  ћирилица
18/07/2024 |  14:25 ⇒ 14:26 | Autor: RTRS

Višković: Tragičan odlazak Nikole Krsmanovića ogroman i nenadoknadiv gubitak

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je telegram saučešća predsjedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću, porodici i kolegama tragično nastradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Nikole Krsmanovića.
Radovan Višković (Foto: twitter.com/Vlada_Srpske) -
Radovan Višković (Foto: twitter.com/Vlada_Srpske)

- Duboko sam ožalošćen i potresen viješću o tragičnom događaju u Loznici, u kojem je izgubio život mladi policajac Nikola Krsmanović, hrabro obavljajući svoju profesionalnu dužnost. Tragičan odlazak Nikole Krsmanovića ogroman je i nenadoknadiv gubitak za njegove najbliže, a Ministarstvo unutrašnjih poslova i policija Srbije ostali su bez hrabrog i časnog policajca i dobrog kolege - navodi se u telegramu saučešća premijera Srpske. 

Višković je naglasio da je Krsmanović bio policajac i čovjek za primjer, posvećen ljudima i profesiji koju je obavljao, časno, hrabro i predano.

- Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, u ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća - navodi se u telegramu saučešća premijera Srpske.