latinica  ћирилица
31/07/2024 |  12:41 ⇒ 15:14 | Autor: RTRS

Freshwave2024: Sve je spremno za najveće izdanje festivala do sada!

Sve je spremno za dvanaesto izdanje Freshwave festivala na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Kapije se otvaraju u 19 časova. Danas se otvara festivalski kamp koji će biti otvoren do 4. avgusta!
Freš vejv fest Banjaluka - Foto: Ustupljena fotografija
Freš vejv fest BanjalukaFoto: Ustupljena fotografija

Nastavljajući konstantan rast festivala, Freshwave svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda, nudi jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje bine, bogate sadržaje festivalskih zona, savremen festivalski kamp ali i mnogobrojne turističke sadržaje grada na Vrbasu.

Freshwave2024 je zakazan ovog ljeta na Kastelu od 1. do 3. avgusta. Who See, Tsunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. Zhiva, Dante, Jymenik, Hot Since 82, Adana Tvins, Konstantin Sibold, Rakon, Drunken Kong, Coeus i čuvene Devetke 999999999 headlajneri i koheadlaneri su ovogodišnjeg izdanja Freshwave festivala, a poznata je satnica nastupa izvođača na LIVE bini festivala, a predstojeće izdanje festivala stiže na energetskom talasu koji garantuje nezaboravne nastupe i savršene uspomene.

Više od stotinu izvođača nastupiće na šest festivalskih bina: LIVE, Main, Energy, Nirvana, Funk You, Camp stage i pridružena dnevna Riverside bini u naredna tri dana okupiće i posjetioce najvećeg mzičkog festivala u BiH iz više od 30 svjetskih i evropskih zemalja.

Na gradskoj "Našoj plaži" Sitari na lijevoj obali Vrbasa u banjalučkom naselju Srpske Toplice čeka vas zagrijavanje pred festivalske večeri na tvrđavi Kastel u Banjaluci, 1. 2. i 3. avgusta od 11 do 19 časova, potpuno besplatno za sve posjetioce, a očekujte nastupe regionalnih izvođača koje ćemo svakako slušati na dvanaestom izdanju Freshwave festivala.

Povodom novog izdanja festivala očekujemo vas i u festivalskom kampu uz bedeme tvrđave Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas. Osmišljen za potpuno uživanje i kao epicentar najboljih festivalskih sadržaja, ovog ljeta od 31. jula do 4. avgusta biće potpuno besplatno na raspolaganju svima koji kupe trodnevnu festivalsku ulaznicu.

Napomena za sve posjetioce je da će plaćanje na festivalu biti omogućeno CashLess sistemom (bezkontaktni sistem plaćanja), a svi vlasnici VIP ulaznica ostvaruju pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni koja se nalazi uz festivalsku Mejn binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu.

Napominju da su i dalje u prodaji sve vrste festivalskih ulaznica koje su dostupne na banjalučkom Trgu Krajine, na tiket point-u na samom ulazu na tvrđavu Kastel, putem tiket servisa kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog tiket servisa širom BiH.