latinica  ћирилица
03/08/2024 |  15:52 ⇒ 15:54 | Autor: RTRS

Održano drugo festivalsko veče, slijedi veliko finale Freshwave2024

Vojko V. doživotni je kralj Freshwave festivala. Adana Twins spektakularnim nastupom obilježili drugo festivalsko veče Freshwave2024!
Freshwave2024 - Foto: Ustupljena fotografija
Freshwave2024Foto: Ustupljena fotografija

Više od stotinu izvođača nastupiće na šest festivalskih bina u tri dana festivalska dana od 1. do 3. avgusta, a fantastični Adana Twins i Andrew Meller hipnotizovali su sinoć publiku Freshwave Festivala! Vojko V prihvatio je doživotnu rezidenturu Freshwave Festivala i tako postao krunisani kralj festivala na banjalučkom Kastelu!

Večeras nastupaju Hiljson Mendele iz ekipe Kukus Klan i Grše na "Liv"e bini, a na "Main-u" između ostalih premijerno u BiH Konsrtantin Sibold, potom Coeus i Raxon kao i još tridesetak izvođača na još tri festivalske bine dvanaestog izdanja festivala.

Povodom novog izdanja festivala u festivalskom kampu uz bedeme tvrđave Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas zahuktala se atmosfera u epicentaru najboljih festivalskih sadržaja. Svi sa trodnevnom festivalskom ulaznicom mogu potpuno besplatno da borave u kampu Freshwave festivala 2024. a podsjećamo da će kamp biti otvoren do 4. avgusta ove godine.

Napominjemo da su i dalje u prodaji sve vrste festivalskih ulaznica koje su dostupne na banjalučkom Trgu Krajine, na "ticket point-u" na samom ulazu na tvrđavu Kastel, putem "ticket servisa" kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog ticket servisa širom BiH.

Napomena za sve posjetioce je da će plaćanje na festivalu biti omogućeno CashLess sistemom, a za sve vlasnike VIP ulaznica napomena da kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu.