latinica  ћирилица
07/08/2024 |  15:44 ⇒ 15:50 | Autor: RTRS

Porodični festival na Јahorini od 23. do 25. avgusta

Na Јahorini će od 23. do 25. avgusta biti održan prvi Porodični festival, u okviru kojeg će mališani i njihovi roditelji moći uživati u raznovrsnom edukativnom i zabavnom programu. I ovim sadržajem biće upotpunjena ljetna sezona na olimpijskoj planini.
Јahorina, ljetnja sezona - Foto: RTRS
Јahorina, ljetnja sezonaFoto: RTRS

Direktor Olimpijskog centra "Јahorina" Dejan Ljevnaić rekao je da će prvi Porodični festival ponuditi mnoštvo zabave, za šta će se pobrinuti glumci i animatori Nenad Okanović i Bojan Ivković, dok će za roditelje biti upriličene radionice i predavanja.

Ljevnaić je posebno izdvojio predavanje profesora Ranka Rajovića.

- Biće odlične teme koje će nas edukovati kao roditelje i olakšati nam da možda ostvarimo bolju komunikaciju sa svojom djecom i da uložimo u njihovo znanje i obrazovanje - rekao je Ljevnaić.

Okanović je putem video-linka rekao da je uzbuđen što će se sa mališanima družiti na Јahorini, njegovoj omiljenoj planini na kojoj je napravio prve skijaške korake.

- Drago mi je da je Јahorina vraćena na turističku mapu, ali i zbog toga što njeguje porodične vrijednosti. Sve vrijeme festivala ćemo biti tu i družiti se sa dječicom - naveo je Okanović.

Promocija zdravih navika i prirode, ali i edukacija cilj je Porodičnog festivala koji namjerava da svim posjetiocima pruži nezaboravne trenutke, a Јahorinu učini omiljenim mjestom za porodične izlete.