latinica  ћирилица
27/08/2024 |  18:58 ⇒ 19:50 | Autor: RTRS

Višković se dobro osjeća, sutra nastavlja s redovnim poslovnim aktivnostima (FOTO/VIDEO)

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković osjeća se dobro i stabilno nakon saobraćajne nezgode u kojoj je zadobio lakše tjelesne povrede.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

Premijer je pregledan u Domu zdravlja Milići i Opštoj bolnici Zvornik, a nakon detaljnog medicinskog pregleda ljekari su konstantovali lakše tjelesne povrede, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Foto: RTRS

- Višković se osjeća dobro i sutra će nastaviti sa svojim redovnim poslovnim aktivnostima - potvrdila je savjetnica za medije predsjednika Vlade Danijela Pejić.

Foto: RTRS

Pored Viškovića, u današnjoj saobraćnoj nezgodi koja se se dogodila u mjestu Tišča kod Šekovića povrijeđena su još dva lica i kako je potvrđeno iz Bolnice u Zvorniku, njihovo zdravstveno stanje je dobro i van su životne opasnosti.

Višković je nakon pregleda rekao da se nezgoda dogodila kada je krenuo iz Banjaluke prema Milićima da bi sutra na Palama prisustvovao slavi opštine gdje je kum i u Sarajevu suđenju predsjedniku Republike Srpske.

On je rekao da se zahvaljujući Bogu i prisebnosti vozača oba vozila sve završilo na materijalnoj šteti i lakšim povredama.

- Desila se saobraćajna nezgoda koju nisam vidio, jer sam u momentu razgovarao sa ministrom /Savom/ Minićem. Možda me spasilo to što sam bio opušten - rekao je Višković.

On je rekao da je udario dijelom glave u vjetrobransko staklo i rukom u instrument tablu.

Višković je rekao da je na hirurgiju u Bolnici u Zvorniku obišao mladića koji je bio suvozač u drugom vozilu koje je dolazilo iz suprotne strane za koga kaže da će ostati na posmatranju do sutra.

- Vozač je dobro. Materijalna šteta je nadoknadiva, ljudski životi nisu - istakao je Višković.

Dežurni hirurg Milan Pavlović rekao je da su poslijepodnevnim časovima primili troje povrijeđenih i da je riječ o lakšim povredama.

- Јedno lice zadržano je na opservaciji 24 časa, takođe radi se o lakim tjelesnim povredama - rekao je Pavlović.