latinica  ћирилица
29/08/2024 |  11:53 ⇒ 11:59 | Autor: RTRS

Košarac: Protiv Dodika se vodi organizovana kampanja

Nakon jučerašnjeg ročišta u Sudu BiH sasvim je jasno da je suština ove farse i namještaljke upravo u tome da se Miloradu Dodiku onemogući da obavlja svoje institucionalne i političke obaveze kao predsjednik Srpske i lider SNSD-a, najjače političke stranke, istakao je zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac.
Staša Košarac - Foto: RTRS
Staša KošaracFoto: RTRS

- U prilog tome govori i činjenica da su tri ročišta zakazana u septembru u toku predizborne kampanje za lokalne izbore. Misija nalogodavaca ovog sramnog procesa i onih koji provode njihove namjere jeste da disciplinuju predsjednika Dodika, koji je odbio da se povinuje samovolji nelegitimnog stranca Šmita - navodi Košarac na svom Instagram profilu.

Takođe, dodaje Košarac, određene aktivnosti na diskreditovanju drugih ljudi svjedoče o namjeri različitih obavještajnih struktura da rade na urušavanju SNSD-a, kao najjače i najorganizovanije političke partije sa najboljim nacionalnim programom, znajući da građani Srpske u svakom izbornom ciklusu Dodiku i SNSD-u daju sve veće povjerenje.

- Protiv predsjednika Dodika i SNSD-a se vodi organizovana kampanja, čiji je cilj slabljenje, urušavanje i nestanak sa političke scene. Ubijeđeni su da, ako ostvare svoje prljave ciljeve, u Srpskoj više neće postojati politička snaga koja će u ovakvom kapacitetu okupljati srpski narod i voditi odgovornu politiku zaštite interesa i pozicija Republike Srpske. Odavno smo prepoznali njihove prljave ciljeve i podvale - dodaje Košarac.

Kaže da je odgovor na sve podvale, jedinstvo, organizovanost, spremnost i čvrsto opredjeljenje da se stoji uz politiku Dodika i institucija Srpske.

- Neće nas pokolebati niti spriječiti da u punoj političkoj mobilnosti uđemo u predstojeći izborni proces, te da uz podršku našeg naroda nastavimo sa provođenjem politika predsjednika Dodika i SNSD-a, koje znače očuvanje Srpske i dalje jačanje njenih pozicija - napominje Košarac.

      View this post on Instagram

A post shared by Staša Košarac (@stasa.kosarac)