latinica  ћирилица
KARAVAN
i u vašem kraju...
KARAVAN
09:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
KARAVAN

RTRS stiže i u vaš kraj!


 

Karavan, Radio-televizije Republike Srpske ovog ljeta stiže na 23 lokacije.
 
U tročasovnom izdanju emisije s vama smo svake subote i nedjelje od 9 časova.
Govorićemo o gradovima, opštinama, istoriji, kulturi, tradiciji, sportu... Zajedno ćemo analizirati projekte koji su građanima Srpske popravili stil života... Pričaćemo i o porodici kao stubu svakog uređenog društva, predstaviti turističke atrakcije, te vas zabaviti i rashladiti u vrelim ljetnjim danima koji su pred nama.

 

Neka naš vikend, bude vaš!!!

 

 


Od 13. jula svake subote i nedjelje na prvom programu RTRS-a od 9 časova rezervišite vrijeme za Karavan!

Redakcija: Zabavni program

09:00 | subota, 27. Јuli
Subota u sunčanoj Hercegovini
RTRS Karavan putuje u sunčanu Hercegovinu, u jedan od najljepših evropskih gradova - Trebinje. Subotnje jutro provešćemo u društvu trebinjaca koji će nam predstaviti svoje gurmanske specijalitete, pokazati koliko kamenita Hercegovina ima svojih čari, a mi ćemo pokušati otkriti šta je to što turiste privlači da se u Trebinje uvijek vračaju s osmjehom. Hercegovci vole pjesmu, a za nju su ovaj put zaduženi Ranko Slijepčević i Bajro Planjanin. Neka naš vikend bude vaš! RTRS Karavan u subotu stiže u Trebinje!
09:00 | nedjelja, 28. Јuli
Karavan u nedjelju stiže u Mrkonjić Grad!
Mrkonjić Grad je ovonedjeljna stanica RTRS Karavana. U centru ovog malog mjesta poznatog po značajnim istorijskim događajima vidjećemo šta to sve umiju napraviti žene ovog kraja, od gurmanluka do ručnih radova, obići ćemo lokacije koje su atraktivne za ljubitelje prirode, ribolovce i lovce. Muzički gost je Danka Stoiljković. Neka naš vikend bude vaš! RTRS Karavan u nedjelju stiže u Mrkonjić Grad!