latinica  ћирилица
03/09/2024 |  16:13 ⇒ 16:34 | Autor: RTRS

Dodik: Izgradnja garaže UKC-a riješiće problem parking mjesta (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je ostalo da se završe finalni radovi na izgradnji garaže Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, navodeći da će se završetkom ovog projekta biti riješen problem parking mjesta.
UKC Srpske - Foto: RTRS
UKC SrpskeFoto: RTRS

Dodik je rekao da više od 5.000 ljudi koji svakodnevno dolaze u UKC Srpske imaju ozbiljan problem sa nedostatkom parking mjesta.

- Garaža bi trebalo u značajnom obimu da riješi to pitanje i da bude toplim poveznicama povezana sa sadržajima Kliničkog centra. Kada se parkirate u tu garažu nećete morati da izlazite vani nego ćete imati hodnike koji će to povezivati - rekao je Dodik.

Istakao je da je garaža UKC-a Republike Srpske potrebna, ali da je njena izgradnja naišla na osporavanja koja su i produžila rokove završetka tog objekta.

-  Јuče je završavan krov i premazivan vodonepropusnim materijalima. Garaža će biti izgrađena, u dinamici možda nešto kasnije, ali u svakom slučaju ta garaža, koju su osporavali na nekim nivoima, je vidljiva i ostali su finalni radovi koji trebaju da se završe - rekao je Dodik.