latinica  ћирилица
10/09/2024 |  16:36 | Autor: RTRS

U srijedu obustava saobraćaja u centru Banjaluke

U srijedu će doći do obustave saobraćaja u pojedinim ulicama u Banjaluci, dok će se u nekim ulicama saobraćaj odvijati u izmijenjenom režimu, saopšteno je iz Gradske uprave.
Ulica kralja Petra I Karađorđevića - Foto: SRNA
Ulica kralja Petra I KarađorđevićaFoto: SRNA

Kako je navedeno, sutra će u periodu od četiri do 14 časova biti obustavljen u dijelu kružnog toka između ulica Kralja Petra I Karađorđević i Teodora Kolokotronisa, te će biti izmjenjen i režim u odvijanju saobraćaja u Ulici Kralja Petra I Karađorđević na djelu od Ulice Patre do Ulice Zdravka Čelara, na način da se obustavi odvijanje saobraćaja gledano iz smjera juga, a radi istovara opreme za park.

- Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju pomenutim ulicama gdje se vrši obustava i izmjena režima odvijanja saobraćaja, vršiće se preusmeravanje na alternativne pravce - navedeno je u saopštenju.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova.