latinica  ћирилица
13/09/2024 |  09:40 ⇒ 12:21 | Autor: RTRS

Јokić: Građani prevareni - Stanivuković ćuti

Јoš jednom smo svjedoci da Draško Stanivuković koristi svoju funkciju isključivo za ličnu promociju, na štetu građana Banjaluke. Njegov najnoviji projekat, tzv. "kartica prijateljstva", koja je predstavljena kao revolucionarna inicijativa, pokazuje se kao još jedna manipulacija. Stanivuković je obećao popuste i pogodnosti, ali korisnici kartica nisu u mogućnosti da ih iskoriste. Ovo je očigledno još jedan trik osmišljen radi političke kampanje, poručuje Ratko Јokić iz Socijalističke partije Srpske.
Ratko Јokić - Foto: Ustupljena fotografija
Ratko ЈokićFoto: Ustupljena fotografija

- Dok su građani prevareni, gradonačelnik ćuti - ističe Јokić.

On dalje dodaje da je ovo klasičan primjer Stanivukovićeve neodgovornosti i nesposobnosti da riješi stvarne probleme građana.

- Gradonačelnik ne ispunjava svoja obećanja, dok ozbiljni problemi ostaju zanemareni. Umjesto da se bavi realnim izazovima, Stanivuković se okrenuo isključivo sopstvenoj promociji - kaže Јokić.

Stanivuković se okružio lošim saradnicima i podložan je ličnim interesima, dok Banjaluka stagnira. Grad zaslužuje bolje - odgovornu vlast koja će raditi za građane, a ne za političke trikove.

Socijalistička partija Srpske vjeruje da je gradu potreban lider poput doktora Nikole Šobota, koji svojim znanjem i poštenjem može Banjaluci donijeti konkretne promjene i ispuniti obećanja. Vrijeme je da se Banjaluka oslobodi manipulacija i napreduje pod rukovodstvom pravih lidera.